Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Bekijk aantrekkelijke bundels

Aantrekkelijke bundelaanbiedingen

Panasonic Nubo 4G-monitoringcamera + Xtorm Powerbank - Air 6000

388,95
357,15
bundelvoordeel 8%
In winkelwagen

Alles over Panasonic

Panasonic Panasonic is opgericht in 1918 en één van de meest toonaangevende elektronicabedrijven in de wereld. Het bedrijf werkt met de slogan 'Ideas for life' en haar nieuwste innovatie is de Nubo 4G-monitoringcamera. De combinatie van camera, app, cloud-opslagmogelijkheden en dataplan in één maakt Nubo anders dan de traditionele monitoringcamera's. Nubo zorgt voor een veilig ...lees meergevoel, waar je ook bent!  inklappen

Panasonic Nubo 4G-monitoringcamera

349.00 348.00

Wat is het precies?

Nubo van Panasonic is ’s werelds eerste mobiele 4G-monitoringcamera. Anders dan traditionele monitoringcamera’s kun je met Nubo je gezin, eigendommen en bezittingen bekijken zónder dat je een WiFi-verbinding nodig hebt. Door middel van de 4G-simkaart die in elke Nubo Cam zit, ben je dus vrij van vaste locaties. Zo kun je gaan en staan waar je wilt én de dingen die voor jou belangrijk zijn in de gaten houden - in elke uithoek! In heel Europa zijn er geen roaming kosten, dus je kunt de Nubo ook mee op vakantie nemen. De camera is namelijk lekker compact en licht van gewicht. Laat Nubo bijvoorbeeld achter in het hotel of zet 'm in de garage en hou je kostbaarheden in de gaten of gebruik Nubo als babycam. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Nubo werkt via het 4G-netwerk en kun je met je smartphone verbinden. De monitoringcamera heeft verschillende functies die je allemaal via de Nubo app op je telefoon kunt volgen. Zo kun je wanneer Nubo beweging detecteert een alarmmelding ontvangen, zodat je - indien nodig - direct actie kunt ondernemen. De camera neemt alleen op bij activiteit, waardoor er geen onnodige opnamen worden gemaakt. Daarnaast kun je, waar je ook bent, in kristalhelder 1080p HD-kwaliteit live beelden bekijken, naar geluiden luisteren en zelf terug spreken. Tevens beschikt Nubo over infrarood technologie, waardoor je ook in het donker kunt zien wat er gebeurt. 

Opgenomen beeldmateriaal kun je opslaan op een interne micro SD-kaart of in de cloud. Hierdoor heb je te allen tijde toegang tot de van Nubo afkomstige beelden en kun je erop vertrouwen dat deze veilig worden opgeslagen. Nubo krijgt stroom via de meegeleverde USB-kabel, maar is ook aan te sluiten op een externe powerbank.

Specificaties:
- Afmetingen: 8 x 6 x 4 centimeter
- Gewicht: 150 gram
- Camera: 1/2 8'', 2.43 megapixel sensor
- Video: Wi-Fi: HD 1080p @ 30 frames/s H.264, Mobiel: HD 720P @ 5 frames/s H.264
- Lens: 138º diagonaal
- Nachtzicht (IR): tot 10 meter
- Geschikt voor: binnen en buiten (-20 tot 40ºC)
- Inclusief: USB-kabel, adapter en handleiding
- Nubo Connect: Met Nubo Connect ben je in heel Europa verbonden zonder extra roaming kosten en worden alle videobeelden veilig in de cloud opgeslagen. Nubo Connect is al verkrijgbaar voor €9,99 per maand en men kan kiezen voor Freemium, Basic, Pro of Platinum. Nubo Connect is eenvoudig tijdens installatie via de app te activeren en is flexibel te up- en downgraden. Wanneer je de Nubo alleen gebruikt op een WiFi-netwerk, heb je Nubo Connect niet nodig.
- Compatibel met: iPhone 4S/5/5S/6/6Plus/6S met iOS versie 8 of hoger en Android smartphones met versie 4.1 of hoger
- Garantie: 2 jaar
 

In de doos:
- Nubo IP-64 (indoor/outdoor) camera
- 1,5 meter (micro) USB kabel & kabelplug
- 5V USB poweradapter
- Quickstart guide
- Schroevendraaier
- Vodafone M2M simkaart

Wat vind je ervan?

21/2 2017
Karin / Duivendrecht
Met de Nubo heb je eindeloos veel mogelijkheden. Het is even wennen aan het verschil met andere monitoringscamera's waar je toch gebonden bent aan zijn beperkingen. De Nubo neem je gemakkelijk mee en daardoor is die veel makkelijker in gebruik.
10/1 2017
Raymond / Den Haag
Werkt goed en is erg gebruikersvriendelijk. Hij is niet goedkoop maar je ontvangt wel kwaliteit.
25/10 2016
Han Geurts / Polder
Ik heb eerder een vergelijkbaar systeem gehad maar was daar totaal niet tevreden over. De kwaliteit was niet goed, de snelheid viel tegen en die gaf nam urenlang aan nutteloze content op. Vandaar dat ik huiverig was bij het aanschaffen van de Nubo. Toch ben ik heel tevreden over de Panasonic Nubo 4G-monitoringcamera. Hij is makkelijk in gebruik, hij is klein en licht waardoor je hem makkelijk ergens plaatst.
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews