Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Paintballen door heel Nederland - 2,5 uur

22.95

Wat is het precies?

Met deze belevenis kun je 2,5 uur paintballen inclusief 50 balletjes, huur van een masker en overall én professionele begeleiding. Je kunt daarbij kiezen uit één van de onderstaande locaties. Een dag vol spanning en avontuur gegarandeerd! 
 
Strand
Wat voorheen een heerlijk rustig strandje was, is nu een vette paintball locatie! Deze locatie beschikt over een paintballarena van maar liefst twee voetbalvelden groot! Jagend door het strandzand een perfecte schuilplaats zoeken in een oude boot of auto.  Ook sneeuw maakt deze locatie tot een unieke beleving. Door de fysieke inspanning hoef jij niet bang te zijn voor een koudje! Naast alle actie is er een mooi terras met uitzicht over het water. Zo’n mega hamburger van de Burgerbar gaat er wel in! Voor de liefhebbers is er altijd de mogelijkheid om pijl en boog te schieten.
 
Boerderij
Een oude monumentale boerderij omgebouwd tot een bijzondere en gezellige paintball locatie. Met twee ruime arena’s heb jij alle mogelijkheid om vele tegenstanders uit te schakelen. De velden zijn voorzien van auto’s, boomhutten, boten en nog veel meer obstakels. In de omgeving ligt het klimpark Zips&Ropes voor de personen die nog even het laatste beetje energie eruit willen persen. Natuurlijk is de Paintball Boerderij voorzien van een gezellige horeca gelegenheid met terras: De Burgerbar. Ook hier is een boogschietbaan voor de Robin Hood’s onder ons!
 
Manege
Ooit werden hier kampioenspaarden getraind, nu maakt het ruimte voor een indoor paintball locatie: de Paintball Manege. Gevuld met oude jeeps uit het leger, een compleet vliegtuig en vele obstakels.  Uiteraard zijn de oude stallen bij het veld betrokken, zo kun je je tegenstander ongezien benaderen! Kun jij je tegenstander te lijf gaan. Winter of zomer, hier is het altijd een lekker temperatuurtje! Uniek bij de Paintball Manege is het uitzicht van boven op het veld. Eten, drinken & live actie!
 
Loods
Indoor paintballen in een grote opslaghal, dat kan alleen bij de Paintball Loods! Weg met die opslagruimtes, hier met die obstakels! Met gedimd licht krijg jij zeker de spanning die je verwacht bij een potje paintball. Dit veld is gevuld met torens voor een goed uitzicht op de jeeps en ambulances waar de tegenstander zich achter schuilhoudt.
 

Specificaties

Productnummer 130197
Aantal personen 1 persoon
Categorie Adrenaline
Duur 2,5 uur
Kleding Er wordt voor beschermende kleding gezorgd
Leeftijd 18 jaar bij de locaties in Nederland, 16 jaar in België
Locatie Ermelo, Ewijk, Rotterdam en Rijkevorsel (België)
Provincie Diverse provincies
Soort activiteit Paintball
Toeschouwers mogelijk? Ja, kijken en filmen is mogelijk tijdens het spel
Voorwaarden voor deelname Niet mogelijk voor rolstoelgebruikers. Drugs en alcohol niet toegestaan.
Wanneer Maandag t/m zaterdag op afspraak en beschikbaarheid
Wat Paintball
Weer Geschikt voor elk weertype
Zelf meebrengen Stevige schoenen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Paintballen door heel Nederland - 2,5 uur. Schrijf een review, of bekijk alle reviews