Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Ototo

Ototo

Ototo Nessie Familie Keukenset - Incl. Pollepel, Vergiet en Thee-Infuser

39.50 27.65

Wat is het precies?

Wie kent Nessie niet? Het monster van Loch Ness en zijn familie kan binnenkort in jouw potten en pannen zwemmen met de keukengerei set van Ototo. De set bestaat uit drie handige keukenbenodigdheden met een vrolijk kleurtje en verschillende maten. Het ziet er erg leuk uit als Nessie's kopje boven de rand van de pan uitsteekt en dit zorgt er ook voor dat hij daar blijft hangen en niet omvalt in de pan!

De set bestaat uit drie familieleden: Moeder Nessie is een handig, groen vergiet van 29 x 12 x 11 centimeter, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om pasta of rijst af te gieten. Daarnaast heb je Nessie zelf: een multifunctionele, paarse pollepel van 24,5 x 8 x 9 centimeter, die je kunt gebruiken om te roeren in je gerecht of om soep en sauzen op te scheppen. Tot slot heb je nog baby Nessie met een afmeting van 15 x 5 x 5,5 centimeter: een leuke, blauw thee-infuser waarmee je zelf verse thee kunt maken.

Specificaties

Productnummer 162928
Kleur multi
Materiaal Siliconen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Ototo Nessie Familie Keukenset - Incl. Pollepel, Vergiet en Thee-Infuser. Schrijf een review, of bekijk alle reviews