Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Orange

Orange Orange Dutch Design is een merk dat originele, intelligente, en vrolijke producten maakt geinspireerd door Nederlandse bodem. Met de producten van Orange haalt u werkelijk iets unieks in huis. Het merk en de producten maken een statement. Orange Dutch Design maakt producten die passen bij de zelfbewuste consument, die meer uit het leven wil halen en die het belangrijk vindt dat Orange Dutch Design&n...lees meerbspwaarde toevoegd aan zelfs de meest alledaagse apparaten.  inklappen

Vergelijkbaar

Orange Tijdschriftenhouder - Huis

29.95

Wat is het precies?

Deze tijdschriftenhouder van Orange Design in de vorm van een huis is zeer handig om eindelijk de tijdschriften die altijd rond slingeren op te ruimen. Je hebt de tijdschriften met deze houder altijd bij elkaar en overzichtelijk op dezelfde plek. De tijdschriftenhouder is van chroom en door deze neutrale kleur past de houder in bijna elk interieur!

De tijdschriftenhouder heeft een afmeting van 23 x 29 cm en past daarom ook in de kleinere hoekjes van je huis! Of zet het huis op je bureau om je post in te bewaren.  

Specificaties

Productnummer 26335
Kleur Grijs
Materiaal Metaal
Vaatwasserbestendig Nee
Vorm Rechthoek

Wat vind je ervan?

7/9 2011
Lia / -
Ik zocht een cadeau voor een zeer gewaardeerd collega die gaat veranderen van baan. Zij gaat als aan-en verkoop makelaar verder. Dit lijkt me een passend cadeau.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews