Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Orange

Orange Orange Dutch Design is een merk dat originele, intelligente, en vrolijke producten maakt geinspireerd door Nederlandse bodem. Met de producten van Orange haalt u werkelijk iets unieks in huis. Het merk en de producten maken een statement. Orange Dutch Design maakt producten die passen bij de zelfbewuste consument, die meer uit het leven wil halen en die het belangrijk vindt dat Orange Dutch Design&n...lees meerbspwaarde toevoegd aan zelfs de meest alledaagse apparaten.  inklappen

Orange Flowerhouse Vaas - Clock Gable

16.95

Wat is het precies?

Een huis vol bloemen is een huis vol geluk. Word je ook zo blij van bloemen? Mooie bloemen verdienen natuurlijk een mooi plaatsje. Deze Flowerhouse Clock Gable vaas van Orange is geïnspireerd op de welbekende grachtenpanden met klokgevel die wij kennen in Nederland. Je kunt de bloemen op een speelse wijze in de ramen van het huis steken, waardoor er een prachtig geheel ontstaat. De Flowerhouse Clock Gable vaas is gemaakt van wit keramiek en daardoor ook zonder bloemen super stijlvol. Wanneer je de vaas ook nog vult met mooie oranje tulpen, wordt het plaatje natuurlijk wel helemaal compleet. "Go Dutch", met deze prachtige vaas van Orange.

De vaas is 30,5 cm hoog en daarmee een echte verrassende blikvanger in huis! 

Specificaties

Productnummer 94242
Hoogte 30,5 cm
Breedte 9,5 cm
Kleur Wit
Materiaal Aardewerk
Serie Flowerhouse

Wat vind je ervan?

20/1 2016
Marian Meijer / Brielle
Wat te denken van wonen : Onder de "clock" van de Brielse Dom, in je eigen klokgevelpand, met clockgevelvazen voor de ramen gevuld met Hollandse tulpen!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews