Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Orange

Orange Orange Dutch Design is een merk dat originele, intelligente, en vrolijke producten maakt geinspireerd door Nederlandse bodem. Met de producten van Orange haalt u werkelijk iets unieks in huis. Het merk en de producten maken een statement. Orange Dutch Design maakt producten die passen bij de zelfbewuste consument, die meer uit het leven wil halen en die het belangrijk vindt dat Orange Dutch Design&n...lees meerbspwaarde toevoegd aan zelfs de meest alledaagse apparaten.  inklappen

Orange Broodtrommel - Handtas

12.95

Wat is het precies?

Naar school wandelen als een echte prinses? Dat kan met deze leuke roze broodtrommel van Orange! De broodtrommel is tegelijkertijd een tas, met stijlvol donkerroze handvat. Er hoeft dus niet persee een lunch in deze broodtrommel gedaan te worden. Ook speelgoed kan in dit tasje worden vervoerd. Kleine meiden worden echte diva's met deze broodtrommel!

De roze broodtrommel is gemaakt van kunststof wat de broodtrommel helemaal geschikt maakt voor dagelijks gebruik. Hij is namelijk gemakkelijk schoon te houden. De roze broodtrommel is 19 cm breed en weegt 400 gram, dus ook door kleine meiden gemakkelijk aan de hand mee te nemen! Bovendien is de trommel gemakkelijk te openen. Zo wordt de lunch elke dag weer een feestje!
 

Specificaties

Productnummer 94238
Hoogte 18,5 cm
Breedte 19 cm
Gewicht 400 gram
Kleur Roze
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Orange Broodtrommel - Handtas. Schrijf een review, of bekijk alle reviews