Verberg

Meer afbeeldingen

Opbergkistjes Scheepvaart - Set van 3

22.00

Wat is het precies?

Deze miniatuur scheepvaartkisten zijn een authentieke replica van de grote containers. Je kunt ze gebruiken als opbergkistjes; ideaal voor kleinere ladingen, zoals keukengerei, kleine rommeltjes of om je bureau netjes te houden. Iedere kist is voorzien van typische vintage symbolen en is versterkt met een houten en vierkant deksel om de inhoud te beschermen!

De bestaat uit drie verschillende maten kisten, een kleine (5,7x5,7x5,7cm), een middelgrote (7,4x7,4x7,4cm) en een grote (9,6x9,6x9,6cm). De kisten zijn gemaakt van vurenhout en kun je het beste schoonmaken met een vochtige doek. 
Deze miniatuur Scheepvaart kisten worden gestempeld met de typische vintage symbolen die je op de echte zou vinden. De bekende Inbox scheepvaart kist is een geweldig idee om al je rommeltjes in te bewaren. De set Inbox omvat drie verschillende maten scheepvaart kisten, een kleine, een middelgrote en een grote; genesteld in elkaar, net zoals de Russische Matroesjka poppen. Alle kisten worden alleen geproduceerd van hoogwaardig gerecycled vurenhout. Een authentieke replica van de grote containers, deze miniatuur versies zijn best geschikt voor kleinere ladingen, zoals keukengerei, huishoudelijke rommeltjes of om je bureau netjes te houden. Elke kist is versterkt met een houten frame en uitgerust met een vierkant deksel om de inhoud te beschermen, voor het geval het nodig is.

- Gemaakt van 100% recyclebaar materiaal
- Schoonmaken met vochtige doek
- Materiaal: vurenhout
- Afmetingen Inbox Klein: H 5,7 x B 5,7 x D 5,7 cm
- Afmetingen Inbox Medium: H 7,4 x B 7,4 x D 7,4 cm
- Afmetingen Inbox Groot: H 9,6 x B 9,6 x D 9,6 cm
- Gewicht: 166 gram

Specificaties

Productnummer 157390
Kleur Bruin
Materiaal Hout

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Opbergkistjes Scheepvaart - Set van 3. Schrijf een review, of bekijk alle reviews