Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over NYNE

NYNE NYNE's belangrijkste missie is om audio accessoires te ontwerpen voor iedere levensstijl. Of je nou een atleet, een danser, een ondernemer, een moeder of een tiener bent, NYNE heeft voor iedereen de perfecte bluetooth speaker om het leven een beetje aangenamer te maken. Het ontwerp van de speakers is namelijk geïnspireerd op jouw levensstijl. Voor mensen die vaak onderweg zijn, is er bijvoorbeeld d...lees meere TT speaker, want dankzij het compacte ontwerp kun je hem overal mee naartoe nemen. En voor de echte sporters heeft NYNE de Cruiser, die wel tegen een stootje kan en standaard wordt geleverd met handige clips om hem op een fietsstuur te zetten. De speakers zijn niet alleen geschikt voor een bepaalde lifestyle, maar ze zijn natuurlijk ook erg handig voor thuis. Voor iedereen die lekker thuis van een rustig of vrolijk muziekje wilt genieten zijn de bluetooth speakers van NYNE de beste keuze. Ze zijn ontworpen met de grootste zorg voor kwaliteit en technologie. Zo zijn ze helemaal up-to-date met onder andere de nieuwste bluetooth systemen en een verlengde speeltijd zonder hem op te hoeven laden. Tot slot zijn de speakers van NYNE in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Zo is er altijd wel een speaker die aan je eisen zal voldoen. Kortom: de high-quality bluetooth speakers van NYNE zijn er voor iedereen en geven je de mogelijkheid om echt te genieten van de muziek.  inklappen

NYNE TT Bluetooth Reisspeaker - Wit

139.00 118.65

Wat is het precies?

De NYNE TT is een handige bluetooth speaker, die je overal mee naartoe kunt nemen. Hij is speciaal ontworpen voor mensen die veel reizen, maar niet altijd met oortjes naar hun muziek willen luisteren. Met de vier meegeleverde adapters, kun je de TT overal ter wereld in het stopcontact pluggen. Voor de lange trips heeft deze speaker ook een goede batterij, die tot wel tien uur mee gaat. Met het bluetooth 4.0 systeem heeft hij een bereik van ruim tien meter. 

Verder heeft hij een ingebouwde microfoon om handsfree mee te kunnen bellen op het moment dat je telefoon verbonden is met de speaker en dankzij de ingebouwde powerbank kun je je telefoon tijdens het luisteren ook nog opladen. De TT komt met een draagtas met schouderband, zodat je hem makkelijk en veilig overal mee naartoe kunt nemen. Met het compacte ontwerp en het strakke witte design is deze speaker de ideale reiscompagnon! 

Specificaties

Productnummer 160334
Hoogte 10,2 cm
Breedte 16 cm
Lengte 16 cm
Inclusief Draagtas
Kleur Wit

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de NYNE TT Bluetooth Reisspeaker - Wit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews