Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over NYNE

NYNE NYNE's belangrijkste missie is om audio accessoires te ontwerpen voor iedere levensstijl. Of je nou een atleet, een danser, een ondernemer, een moeder of een tiener bent, NYNE heeft voor iedereen de perfecte bluetooth speaker om het leven een beetje aangenamer te maken. Het ontwerp van de speakers is namelijk geïnspireerd op jouw levensstijl. Voor mensen die vaak onderweg zijn, is er bijvoorbeeld d...lees meere TT speaker, want dankzij het compacte ontwerp kun je hem overal mee naartoe nemen. En voor de echte sporters heeft NYNE de Cruiser, die wel tegen een stootje kan en standaard wordt geleverd met handige clips om hem op een fietsstuur te zetten. De speakers zijn niet alleen geschikt voor een bepaalde lifestyle, maar ze zijn natuurlijk ook erg handig voor thuis. Voor iedereen die lekker thuis van een rustig of vrolijk muziekje wilt genieten zijn de bluetooth speakers van NYNE de beste keuze. Ze zijn ontworpen met de grootste zorg voor kwaliteit en technologie. Zo zijn ze helemaal up-to-date met onder andere de nieuwste bluetooth systemen en een verlengde speeltijd zonder hem op te hoeven laden. Tot slot zijn de speakers van NYNE in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Zo is er altijd wel een speaker die aan je eisen zal voldoen. Kortom: de high-quality bluetooth speakers van NYNE zijn er voor iedereen en geven je de mogelijkheid om echt te genieten van de muziek.  inklappen

NYNE Rock Bluetooth Speaker - Zwart

279.00 245.00

Wat is het precies?

Met de Rock van NYNE kun je ieder feestje tot een groot succes maken, want dankzij de twee ingebouwde speakers kan de Rock muziek afspelen met een enorm volume. Het design van de Rock is zeker mooi, maar ook erg praktisch. Met het strakke, zwarte design staat de speaker stevig op zijn pootjes en kan hij best wel een stootje hebben in de vorm van stof of water. De ingebouwde handgreep is onzichtbaar als de speaker staat, maar er kan wel handig gebruik van gemaakt worden als je hem ergens mee naartoe neemt.

Verder beschikt de speaker over het moderne bluetooth 4.0 systeem, waardoor je 'm op een afstand van tien meter met iedere smartphone kunt bedienen. Hij kan tot wel acht uur onafgebroken muziek afspelen en dankzij de ingebouwde powerbank kan de speaker zelfs je telefoon opladen tijdens het afspelen. Daarnaast kun je met de ingebouwde microfoon handsfree bellen als je telefoon verbonden is. Het superior 4.1 sound quality systeem zorgt er bovendien voor dat je alle muziek met een topkwaliteit kunt afspelen!

Specificaties

Productnummer 160340
Hoogte 23 cm
Breedte 31,5 cm
Lengte 59 cm
Inclusief 4 adapters
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de NYNE Rock Bluetooth Speaker - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews