Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over NYNE

NYNE NYNE's belangrijkste missie is om audio accessoires te ontwerpen voor iedere levensstijl. Of je nou een atleet, een danser, een ondernemer, een moeder of een tiener bent, NYNE heeft voor iedereen de perfecte bluetooth speaker om het leven een beetje aangenamer te maken. Het ontwerp van de speakers is namelijk geïnspireerd op jouw levensstijl. Voor mensen die vaak onderweg zijn, is er bijvoorbeeld d...lees meere TT speaker, want dankzij het compacte ontwerp kun je hem overal mee naartoe nemen. En voor de echte sporters heeft NYNE de Cruiser, die wel tegen een stootje kan en standaard wordt geleverd met handige clips om hem op een fietsstuur te zetten. De speakers zijn niet alleen geschikt voor een bepaalde lifestyle, maar ze zijn natuurlijk ook erg handig voor thuis. Voor iedereen die lekker thuis van een rustig of vrolijk muziekje wilt genieten zijn de bluetooth speakers van NYNE de beste keuze. Ze zijn ontworpen met de grootste zorg voor kwaliteit en technologie. Zo zijn ze helemaal up-to-date met onder andere de nieuwste bluetooth systemen en een verlengde speeltijd zonder hem op te hoeven laden. Tot slot zijn de speakers van NYNE in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Zo is er altijd wel een speaker die aan je eisen zal voldoen. Kortom: de high-quality bluetooth speakers van NYNE zijn er voor iedereen en geven je de mogelijkheid om echt te genieten van de muziek.  inklappen

NYNE Mini Bluetooth Speaker - Blauw

69.95 61.49

Wat is het precies?

De NYNE Mini is een speaker die werkt met Bluetooth 2.1, waardoor je alle muziek draadloos en direct vanaf je telefoon af kunt spelen op ruim 10 meter afstand. Als je bijvoorbeeld met vrienden een potje aan het voetballen bent of een dagje naar het strand gaat, is de Mini erg geschikt om mee te nemen dankzij het compacte design . Zo kun je met het hele gezelschap genieten van de muziek op iedere telefoon. 

Deze bluetooth speaker is een knap staaltje techniek met een strak design en een vrolijke blauwe kleur. Met een opgeladen batterij kun je tot wel 10 uur onafgebroken muziek luisteren. Daarnaast zit er ook een microfoon ingebouwd, waarmee je hands-free kunt bellen als je telefoon gaat, zonder je telefoon los te koppelen van de speaker. Het compacte design maakt de Mini stevig, waardoor hij ook geschikt is voor een actieve lifestyle. 

Specificaties

Productnummer 160323
Hoogte 10,9 cm
Breedte 17,7 cm
Lengte 17,7 cm
Inclusief Bicycle clips en draagtas
Kleur Blauw

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de NYNE Mini Bluetooth Speaker - Blauw. Schrijf een review, of bekijk alle reviews