Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nikkei

Nikkei Voor speakers, actioncams en radio's ben je bij Nikkei aan het juiste adres! Nikkei levert hoogwaardige consumentenelektronica tegen een aantrekkelijke prijs. Van instapmodellen tot meer professionele exemplaren; het assortiment is breed opgezet en biedt voor ieder wat wils.

Nikkei BOXX3 Waterbestendige Bluetooth Speaker - Grijs

39.95 34.95

Wat is het precies?

De BOXX3 van Nikkei is een stevige, spatwaterdichte en stofbestendige speaker en is daardoor geschikt voor iedere situatie! Bijvoorbeeld ideaal voor bij het zwembad of tijdens het sporten. Onder de spatwaterdichte- en stofbestendige huls (IPX6 normering) bevinden zich twee 40mm drivers van elk 3W en een batterij van 2000mAh met een speeltijd van negen uur.

Je koppelt de BOXX3 eenvoudig door middel van bluetooth aan je smartphone, tablet of laptop. Bovendien kun je dankzij de aux-in ook met een kabel een muziekdrager aansluiten. Het bereik van de speaker is tien meter en de oplaadtijd bedraagt vijf uur.

Specificaties

Productnummer 169968
Diepte 5 cm
Hoogte 7,1 cm
Breedte 17,5 cm
Gewicht 390 gram
Kleur Grijs
Voeding 2000 mAh

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Nikkei BOXX3 Waterbestendige Bluetooth Speaker - Grijs. Schrijf een review, of bekijk alle reviews