Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nextime

Nextime NeXtime is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1970. Met bijna 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, fabriceren en verhandelen van klokken in meer dan 35 verschillende landen is NeXtime de marktleider van klokken. De schat aan ervaring zorgt voor unieke en stijlvolle producten die als een ware toevoeging gelden in je interieur! Voor elke ruimte in huis of kantoor is er een geschikte NeXtime klok....lees meer Door de verschillende vormen kun je altijd wel een mooie klok vinden in deze collectie, welke interieurstijl je ook hebt. Kies gauw een mooie wandklok, tafelklok of wekker uit en je interieur is gelijk een opvallende accessoire rijker. inklappen

NeXtime Wandklok Projector 17 cm - Zwart

189.00

Wat is het precies?

Ben je klein behuisd en beschik je daarom over weinig ruimte aan de muur? Of houd je er niet van om gaten in de muur te boren, terwijl je wel graag de muren wilt sieren met mooie decoratie? De projector van NeXtime is de ideale oplossing, want hij kan op elke gewenste muur een klok projecteren. Hoe verder je de projector weg zet (1.5 tot 6 meter), hoe groter de klok geprojecteerd zal worden (0.5 tot 2 meter). Daarom kun je dankzij deze projector zelf bepalen waar je de klok wilt 'hangen' en hoe groot je hem wilt hebben. Ook worden er vier kleurschermen (geel, blauw, groen en rood) meegeleverd, zodat je lekker kunt experimenteren met kleur. 

De projector is 17cm groot en werkt op netstroom. De lichtsterkte (milieuvriendelijke LED) kan ook makkelijk gedimd of versterkt worden.

Specificaties

Productnummer 144300
Breedte 10 cm
Exclusief Batterij
Hoogte 7,5 cm
Inclusief Adapter
Kleur Zwart
Lengte 17 cm
Materiaal Kunststof
Serie Projector
Voeding Adapter

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de NeXtime Wandklok Projector 17 cm - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews