Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Donkey Products

Donkey Products Donkey Products is een internationaal design label gevestigd in Hamburg. Het merk produceert originele producten met leuke design spulletjes voor jong en oud... zelfs voor de allerkleinsten! De producten van Donkey Products kenmerken zich als grappig, origineel en kleurrijk met een hoog cadeaugehalte!  

Muursticker en Kapstok Monsters - Hookly Monsters

16.95 11.86

Wat is het precies?

Wie zegt dat een kapstok een saai en puur functioneel product is in het huishouden heeft het mis! Deze leuke kapstok van Donkey Products bestaat namelijk uit twee leuke muurstickers en twee houten haken! De muurstickers zijn een leuke toevoeging in de hal, maar ook op de kinderkamer! De houten haken zien eruit als oogjes, waardoor de muurstickers echt tot leven komen!

Deze gekke Hookly Monsters in twee opvallende kleuren zijn een ware eyecatcher aan de wand. Erg leuk om te gebruiken op de kinderkamer. Zo leren kinderen op een leuke manier hun jas en tas op te hangen! 

De muurstickers worden geleverd inclusief haken en wandbevestiging. 

Specificaties

Productnummer 120587
Hoogte 5,5 cm
Breedte 26 cm
Inclusief 2 haken
Kleur Blauw
Materiaal Hout

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Muursticker en Kapstok Monsters - Hookly Monsters. Schrijf een review, of bekijk alle reviews