Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Mustard

Mustard Mustard maakt producten die voor zich spreken. Het motto van het merk is dan ook 'live happy'. Mustard maakt het je graag gemakkelijk met leuke en grappige cadeau's en woonaccessoires. Mustard is voortdurend op zoek naar leuke gadgets en ideeen die omgezet worden naar unieke Mustard producten. Laat je inspireren door een uitgebreid assortiment van bijzondere, grappige of innovatie...lees meerve producten en geniet van iedere dag met Mustard!  inklappen

Mustard USB Cup Warmer - Donut

16.95

Wat is het precies?

Het gebeurt iedereen wel eens dat je achter je computer zit en zo geconcentreerd bezig bent dat je helemaal vergeet dat je net een lekkere kop warme koffie of thee voor jezelf had gezet. Na een tijdje is die natuurlijk koud geworden en dan is het niet meer zo lekker. Voor dit soort situaties is de Mustard USB cup warmer een uitkomst. 

De cup warmer is een handige gadget die je mok lekker warm houdt terwijl jij aan het werk bent. Het is heel simpel: je sluit de cup warmer aan op je computer via een USB poort en zet daar je mok op. Deze houdt je drankje warm en het ziet er ook nog leuk uit.

Specificaties

Productnummer 159806
Hoogte 2,5 cm
Breedte 12,4 cm
Diameter 16,7 cm
Kleur Roze
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Mustard USB Cup Warmer - Donut. Schrijf een review, of bekijk alle reviews