Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Mustard

Mustard Mustard maakt producten die voor zich spreken. Het motto van het merk is dan ook 'live happy'. Mustard maakt het je graag gemakkelijk met leuke en grappige cadeau's en woonaccessoires. Mustard is voortdurend op zoek naar leuke gadgets en ideeen die omgezet worden naar unieke Mustard producten. Laat je inspireren door een uitgebreid assortiment van bijzondere, grappige of innovatie...lees meerve producten en geniet van iedere dag met Mustard!  inklappen

Mustard Ovenwant Set van 2 - Ovenknits

18.00 12.60

Wat is het precies?

Herinner jij je nog die zelf gebreide leuke ovenhandschoenen die oma vroeger maakte? Deze ovenhandschoenen zijn natuurlijk niet echt gebreid, maar zo zien ze er wel uit! Dit geeft de ovenhandschoenen die prachtige authentieke en speciale look. Het motief en de rode kleur maken het plaatje compleet. 

De ovenhandschoenen zijn gemaakt van katoen en polyester en zijn geschikt om te wassen in de wasmachine. De set beschermt tegen hitte en verbranden en is perfect voor gebruik in ondere andere de keuken, bij de barbecue en bij het aanpakken van ieder heet voorwerp. Deze ouderwets leuke ovenhandschoenen worden geleverd in een set van 2.

Specificaties

Productnummer 100123
Aantal 2 stuks
Geschikt voor wasmachine
Kleur Rood
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Mustard Ovenwant Set van 2 - Ovenknits. Schrijf een review, of bekijk alle reviews