Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Muse

Muse Muse is in 2007 opgericht in Frankrijk en ontwerpt verschillende audio producten. Van platenspelers tot radio's en luidsprekers. Ideaal voor thuis, maar vaak ook gemakkelijk te nemen! 

Muse M-1500 SBT Bluetooth Soundbar

89.95

Wat is het precies?

Geniet overal in huis van de muziek die uit de bluetooth Soundbar van Muse komt. Deze speaker heeft een mooi strak ontwerp en kan overal aan de muur bevestigd worden met de meegeleverde materialen. Zo kun je hem bijvoorbeeld in de keuken of in de slaapkamer ophangen, het is maar net waar jij het liefst geniet van je favoriete muziek. 

De soundbar heeft een radio functie met twintig voorkeurszenders, maar je kunt ook direct de muziek van je smartphone, tablet of laptop afspelen via het geavanceerde bluetooth systeem of via de AUX, USB of SD aansluiting. Bovendien heeft hij een optische ingang, waarmee je hem zelfs digitaal met je TV kunt verbinden. Meer dan genoeg opties dus! En je hoeft niet eens van de bank af te komen, want met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de muziek moeiteloos vanaf daar veranderen. 

Specificaties

Productnummer 162726
Hoogte 10,6 cm
Breedte 6,2 cm
Lengte 81,3 cm
Gewicht 2,2 kg
Inclusief Afstandsbediening, kabels en muurbevestigingset
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Snoerloos Ja
Vermogen 60 Watt
Voeding Netvoeding AC 230V
Weergave LCD display met backlight

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Muse M-1500 SBT Bluetooth Soundbar. Schrijf een review, of bekijk alle reviews