Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Muse

Muse Muse is in 2007 opgericht in Frankrijk en ontwerpt verschillende audio producten. Van platenspelers tot radio's en luidsprekers. Ideaal voor thuis, maar vaak ook gemakkelijk te nemen! 

Muse Kofferplatenspeler met Encoding Functie - Blauw

94.95 84.95

Wat is het precies?

Muse heeft het ouderwetse idee van een platenspeler in een nieuw jasje gestoken. Als je wel houdt van een beetje retro, maar het toch ook wel waardeert als muziek een goede kwaliteit heeft, dan is deze platenspeler helemaal iets voor jou. Je kunt er echte elpee's op afspelen om zo naar oude muziek door twee supermoderne ingebouwde speakers te luisteren. Hij kent drie afspeelsnelheden: 33, 45 en 78 toeren. 

En als je even zin hebt in meer modernere muziek, dan kun je met deze platenspeler ook nog alle kanten op. Via de USB-poort kun je namelijk de platen digitaliseren en via de aux-ingang is het mogelijk om je smartphone of tablet erop aan te sluiten. Tot slot kun je hem zelfs aansluiten op een hi-fi set met de RCA-uitgang. Ideaal dus!

De platenspeler is een ware eyecatcher in huis met zijn authentieke design in de vorm van een ouderwetse blauwe koffer. Zet hem op een mooie plek in je woonkamer, slaapkamer of kantoor en je kunt de hele dag je favoriete muziek afspelen. 

Specificaties

Productnummer 162724
Hoogte 11,8 cm
Breedte 25,7 cm
Lengte 38 cm
Gewicht 3 kg
Inclusief LP adapter
Kleur Blauw
Materiaal Kunststof
Vermogen 230 Volt
Voeding Netstroom

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Muse Kofferplatenspeler met Encoding Functie - Blauw. Schrijf een review, of bekijk alle reviews