Verberg
Bij deze gadget krijg je tijdelijk een gratis Paintball entreeticket voor 10 personen! Op vertoon van het entreeticket heb je toegang tot: 10x personen entree, 10x 3 uur Paintball, 10x 75 kogels en groepsinstructie. Geldig op alle locaties van Events Bakery.

Alles over Muse

Muse Muse is in 2007 opgericht in Frankrijk en ontwerpt verschillende audio producten. Van platenspelers tot radio's en luidsprekers. Ideaal voor thuis, maar vaak ook gemakkelijk te nemen! 

Muse Draagbare Radio met CD en MP3 Speler

64.95

Wat is het precies?

Deze authentieke draagradio is door Muse in een nieuw jasje gestoken, zodat je kunt genieten van een ouderwets concept met allerlei moderne functies. Misschien herken je de oude draagbare radio's nog wel, maar deze stijlvolle versie zal daar zeker niet meer tussen passen. Hij heeft een radio functie, waarbij je zelf wel dertig voorkeurszenders in kunt stellen, zodat je nooit meer op zoek hoeft naar je favoriete muziek op de radio. 

Daarnaast is de radio ook voorzien van CD speler en MP3 uitgang, repeat functie, USB poort, AUX-ingang, een LCD display en een telescopische FM antenne. Bovendien weegt hij maar 1,4 kilo, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen en op een andere plek zetten. Hij werkt op stroom, maar als je er batterijen in stopt, kun je hem ook draadloos gebruiken en meenemen naar al je favoriete plekjes. 

Specificaties

Productnummer 162735
Breedte 17 cm
Exclusief Batterijen
Gewicht 1,4 kg
Hoogte 13 cm
Kleur Wit
Lengte 26 cm
Materiaal Kunststof
Voeding Netvoeding AC 230V of 6x 1,5V batterijen
Weergave LCD Display

Wat vind je ervan?

13/7 2016
wilma / Netherlands
Goed geluid! Makkelijk te bedienen, wij zijn er erg blij mee!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews