Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Muse

Muse Muse is in 2007 opgericht in Frankrijk en ontwerpt verschillende audio producten. Van platenspelers tot radio's en luidsprekers. Ideaal voor thuis, maar vaak ook gemakkelijk te nemen! 

Muse Bluetooth Koptelefoon

37.50

Wat is het precies?

Als jij ervan houdt om muziek te luisteren met een goede kwaliteit en als je van dat gedoe af wil met vervelende snoeren en oortjes die in de knoop raken, dan heeft Muse iets fantastisch voor jou: de bluetooth koptelefoon. Hiermee kun je vanaf iedere smartphone, laptop of iPod muziek luisteren via het geavanceerde bluetooth V2.1 systeem met een draadloos bereik van wel tien meter!

De koptelefoon heeft een gesloten klankkast om de kwaliteit nog verder te verhogen. Daarnaast heeft hij een verstelbare hoofdband, zodat je hem helemaal kunt instellen naar je eigen voorkeur en naar hoe het comfortabel op je hoofd zit. Met een opgeladen batterij kun je tot wel tien uur lang onafgebroken muziek luisteren en in twee tot drie uur heb je hem weer helemaal opgeladen. De koptelefoon heeft zelfs een handsfree functie, zodat je hem gewoon rustig op kunt houden als je een belletje krijgt, ideaal!

Specificaties

Productnummer 162738
Hoogte 18 cm
Gewicht 360 gram
Inclusief USB kabel
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Snoerloos Ja, met bereik tot 10 meter
Voeding Oplaadbare lithium-ion batterij

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Muse Bluetooth Koptelefoon. Schrijf een review, of bekijk alle reviews