Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Mujjo

Mujjo Full Touchscreen Handschoenen voor je smartphone - Man

24.95

Wat is het precies?

Herken je dit: Je bent onderweg, je zit op de fiets of je bent aan het lopen en het is koud. Gelukkig heb je een sjaal om en je hanschoenen aan. Je wordt gebeld maar om de telefoon op de nemen moet je eerst je handschoenen uitdoen omdat je de slide-beweging op je touchscreen niet kunt maken met je handschoen aan.
Of:
Je staat buiten te wachten op de trein, de bus, of je afspraak en het is koud. Het liefst vul je je tijd door het nieuws te lezen op je tablet of smartphone, je mail te checken of wat Apps te spelen. Hiervoor moet je alleen je handschoen uitdoen, en daar is het toch echt te koud voor. Herkenbaar?

Met de Touchscreen handschoenen blijf je lekker mobiel. De handschoenen zijn zoals elk paar, alleen dan bedekt met een speciale stof die door het touchscreen scherm wordt herkend als een echte vinger. Je kunt dus met je hanschoenen aan het touchscreen bedienen! Ideaal! Werkt met alle 10 uw vingers.

De Mujjo Touchscreen Handschoenen - Man is gemaakt voor de mannenhand en heeft afmeting M/L.


Specificaties

Productnummer 73937
Aantal Aanraking werkt met alle 10 de vingers
Geschikt voor Werkt op elk capacitive touchscreen
Kleur Zwartgrijs
Producttype Reis accessoires
Vorm Dankzij speciale rekbare vezels past de handschoen perfect om iedere hand

Wat vind je ervan?

27/1 2012
Martin / Krimpen aan den IJssel
Wat een super product! Werkt echt heel erg goed en ze zijn ook nog eens lekker warm wat je misschien niet zou verwachten als je ziet hoe dun ze er uit zien. Dat dunne vind ik erg mooi van het design en daardoor nemen ze niet veel ruimte in als je ze opbergt.
30/11 2011
Nina / Flevoland
Ik heb ze meteen gekocht want ik zat natuurlijk met dit probleem! Ze werken prima!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews