Verberg

Meer afbeeldingen

MoreAmore Sensual Massage Gift Set

19.95 16.90

Wat is het precies?

Alles wat je nodig hebt voor een romantische avond samen. Breng de slaapkamer in de juiste sfeer met de geurkaarsjes. Strooi de rozenblaadjes in bed of maak een spoor van rozenblaadjes om je partner naar de gewenste plaats te leiden. Met behulp van de Soft Skin Glyde en het Hot Massage Hart kun je elkaar een heerlijk ontspannende massage geven. Met de ringvibrator breng je de avond samen tot een super hoogtepunt.
 
Inhoud:
Twee zakjes Soft Skin Glyde massagemiddel en glijmiddel ineen, een zakje met een Fresh 'n Clean Wipe doekje, vier zacht geurende kaarsjes, een heerlijk warm massagehart, romantische rozenblaadjes en een ringvibrator.  

Wat vind je ervan?

9/4 2010
Madelon / Heiloo
Ik had deze rode besteld en kreeg per ongeluk de groene versie (met kietelveertje en een blinddoek). Ik belde dat ik de verkeerde binnen had gekregen maar dat ik de juiste pakket, op tijd wilde hebben. De groene heb ik gewoon op retour verzonden en de volgende dag had ik de juiste massage set in huis! Heel netjes. De set ziet er overigens erg goed uit, morgen gaan we het uit proberen )
8/2 2008
sascha / -
Het hete/warme hart is echt superlekker, leuk om samen de inhoud van het doosje te bekijken en zo een romantische avond te starten.
15/10 2007
K / Rotterdam
Erg leuk en lekker. Heerlijk geurende kaarsjes en lekkere massagegel. Een aanrader voor wie zijn/haar partner eens heerlijk wil verwennen.
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews