Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Gizzy's

Monopod Selfiestick Voor Camera

19.95

Wat is het precies?

De Monopod is de perfecte fotografie-gadget voor elke amateur, professionele fotograaf of selfie liefhebber!

De Monopod, oftewel de selfie stick, is een klein telescoop-handstatiefje waarmee je zeer gemakkelijk foto's van jezelf kunt nemen. De monopod is zeer klein en past met een lengte van 22cm makkelijk in elke tas of in een grote broekzak. Op de Monopod zit een universeel schroefsysteem waar vrijwel elke camera op past. Vervolgens kun je het statief uitschuiven en de camera ver boven je hoofd houden en van een hoogte een foto maken. Handig bij bijvoorbeeld concerten, of om een leuke groepsfoto te maken vanuit vogelperspectief.
Ook kun je de camera omdraaien en jezelf fotograferen vanaf een grotere afstand dan wanneer je de camera omgedraaid in je hand houdt. Zo kun je een mooie groepsfoto of zelfportet maken zonder dat je iemand anders hoeft te vragen de foto te nemen.

De monopod werkt in combinatie met de zelfontspanner functie op de camera. Stel de zelfontspanner in op een paar seconden, houd de monopod met de camera naar je toegedraaid voor je uit en lach! De leukste foto's van jezelf maak je voortaan zelf. Hij kan natuurlijk ook worden gebruikt bij het filmen en het statief kan worden in- en uitgeschoven terwijl je aan het filmen bent. Het statief kun je uitschuiven van 22 tot 95 cm.

Specificaties

Productnummer 87436
Breedte 2 cm
Lengte 22 cm
Geschikt voor Alle camera's met een zelfontspanner functie
Gewicht 120 gram, Maximaal draaggewicht: 500 gram
Kleur Zwart
Materiaal Metaal

Wat vind je ervan?

9/10 2014
Jordi / Barendrecht
Voldoet aan me verwachtingen. Leuke teamfoto's gemaakt op de voetbal gewoon een leuk hebbedingetje!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews