Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Mipow

Mipow MIPOW is een licentiehouder van Apple en produceert allerlei high-end telefoon-accessoires voor smartphones. Ze zijn gespecialiseerd in powerbanks, opladers, headsets en bluetooth speakers met LED verlichting. Dit innovatieve merk opereert momenteel over de hele wereld met als belangrijkste streven om innovatieve producten te maken, die uniek zijn in hun soort. 

Mipow PLAYBULB Garden Bluetooth LED-Lamp

44.99 39.19

Wat is het precies?

Met de PLAYBULB Smart Light kun je zelf de kleur van het licht bepalen in je tuin. De kleuren kun je aanpassen aan je stemming. Ben je in een vrolijke stemming? Doe een leuk geel of blauw kleurtje licht aan. Ben je meer in een romantische stemming? Laat het roze licht dan schijnen. Met de PLAYBULB app op je smartphone of tablet kun je het licht overal vandaan aanpassen via bluetooth, zonder dat je een netwerk of WiFi nodig hebt.
 
Met de PLAYBULB garden heeft een ingebouwd zonnepaneel, waarmee hij zichzelf van energie voorziet. En de ingebouwde sensoren kunnen detecteren of het dag of nacht is en daarop wordt de verlichting aangepast. Bij de garden krijg je twee grondpinnen geleverd, zodat je hem veilig in de tuin kan zetten zonder hem te beschadigen. Dankzij de PLAYBULB garden kun je een hele eigen sfeer creëren, iedere keer weer. 

Specificaties

Productnummer 159827
Hoogte 14,2 cm
Breedte 4,5 cm
Lengte 4,5 cm
Aantal 1
Dimbaar ja
Geschikt voor binnen ja
Geschikt voor buiten ja
Inclusief 2 Monopod Grondpinnen
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Snoerloos Ja, bereik tot 20 meter via smartphone
Vermogen 30 Watt
Voeding zonne-energie
Waterbestendig ja

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Mipow PLAYBULB Garden Bluetooth LED-Lamp. Schrijf een review, of bekijk alle reviews