Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over WowWee

WowWee WowWeeis een belangrijke ontwikkeld technologische speelgoed robots. Het bedrijfWowWee is oa. werkzaam in Hong Kong, Californië en Montreal. WowWee werd opgericht in 1988 opgericht als onderzoek en ontwikkeling bedrijfdie de technologische kennis wilde toepassen in de speelgoedwereld. WowWeeheeft al een aantal fantastische producten op de markt gezet zoals de Power Rangerpower gloves, Elektrische Dino T-REX...lees meer en de wereldberoemde Megabyte Dog.  Sinds2007 heeft WowWee verschillende nieuwe producten uitgebracht die wereldwijdbejubeld werden. Zo werd de FlyTech (het eerste radiografischbestuurbare vlieg)  uitgeroepen tot besteuitvinding van het jaar door het blad TIME. Daarnaast heeft WowWee al diversepratende. Zingende en lopende robotbeesten op de markt gebracht die wereldwijdbejubeld worden. inklappen

MiPosaur Intelligente Robot Dino

169.95

Wat is het precies?

Maak kennis met MiPosaur: de intelligente robot dino uit de prehistorie. Je nieuwe vriend is slim en heeft drie verschillende stemmingen: nieuwsgierig, enthousiast of boos! Je kunt de dinosaurus op drie verschillende manieren laten bewegen, afhankelijk van zijn humeur: hij reageert op de bewegingen van je handen, op de Trackbal of op de bijbehorende gratis App.

De MiPosaur heeft een bewegingssensor, zodat je hem kunt trainen om te spelen of te vechten. Hij kent tien basis commando’s, waaronder draaien, stoppen, swipen en klappen. Daarnaast kan hij ook spelen met de bijbehorende Trackbal, die zes verschillende standen heeft: Ritme Box, Dansen, Eten, Teddybeer, Aanlijnband of Bal. Hiermee beleef je eindeloos veel speelplezier!

Hij werkt op 4 AAA batterijen van 1,5 volt en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

Specificaties

Productnummer 167736
Hoogte 25 cm
Breedte 48,3 cm
Lengte 19,2 cm
Exclusief Batterijen
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Inclusief Trackbal, oplaadbare accu, adapter, quick start gids en handleiding
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Voeding 4 x AA batterijen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de MiPosaur Intelligente Robot Dino. Schrijf een review, of bekijk alle reviews