Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over WowWee

WowWee WowWeeis een belangrijke ontwikkeld technologische speelgoed robots. Het bedrijfWowWee is oa. werkzaam in Hong Kong, Californië en Montreal. WowWee werd opgericht in 1988 opgericht als onderzoek en ontwikkeling bedrijfdie de technologische kennis wilde toepassen in de speelgoedwereld. WowWeeheeft al een aantal fantastische producten op de markt gezet zoals de Power Rangerpower gloves, Elektrische Dino T-REX...lees meer en de wereldberoemde Megabyte Dog.  Sinds2007 heeft WowWee verschillende nieuwe producten uitgebracht die wereldwijdbejubeld werden. Zo werd de FlyTech (het eerste radiografischbestuurbare vlieg)  uitgeroepen tot besteuitvinding van het jaar door het blad TIME. Daarnaast heeft WowWee al diversepratende. Zingende en lopende robotbeesten op de markt gebracht die wereldwijdbejubeld worden. inklappen

MiP Balancerende Robot - Megapack

129.95

Wat is het precies?

MiP is een multifunctionele Robot waarmee je snel vrienden wordt! Deze zelf balancerende robot op twee wielen heeft zeven verschillende standen om spelletjes op te spelen. Zo kun je hem laten rondrijden met dingen op het bijgeleverde dienblad, maar je kunt hem ook laten dansen, vechten of trucjes laten doen. De zeven modi worden aangeduid met verschillende kleuren licht die zichtbaar zijn op zijn borst. Draai eenvoudig aan de wielen om een andere modus in te stellen.

De MiP heeft een bewegingssensor en kan daarom reageren op handbewegingen, swipes, geklap of aanraking. Daarnaast reageert hij op geluid, maar je kunt hem ook besturen met je telefoon via de gratis app. Deze robot is een garantie voor urenlang speelplezier en wordt geleverd inclusief dienblad, off-road stuntbanden en stuntschans, waarmee je nieuwe uitdagingen aan kunt gaan!

Hij werkt op 4 AAA batterijen van 1,5 volt en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

 

Specificaties

Productnummer 167735
Hoogte 26 cm
Breedte 29 cm
Lengte 13 cm
Exclusief Batterijen
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Inclusief Dienblad, staander, stickervel, stuntschans, set off-road banden en elektrische adapter
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Voeding 4 x AAA Batterijen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de MiP Balancerende Robot - Megapack. Schrijf een review, of bekijk alle reviews