Verberg
Filter hier

Verfijn je keuze

Welk bedrag wil je uitgeven?

Tussen:

Onze rating

LotusGrill

LotusGrill

Geniet waar en wanneer u maar wilt: Op het balkon, het terras, de camping of zelfs op de boot. Dankzij de LotusGrill heeft u een handige barbecue zonder rook, die een perfecte hitteverdeling en een compact formaat heeft.
De LotusGrill beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem. In de grill zit een batterij aangedreven ventilator geïntegreerd waardoor u de luchttoevoer kunt regelen en dus voor het eerst met een houtskoolbarbecue met de perfecte temperatuur kunt barbecueën! Bovendien is er maar 200 gram houtskool nodig om goed te kunnen barbecueën.

Door het slimme isolerende ontwerp van deze barbecue zonder rook heeft u niet alleen een perfecte hitteverdeling, ook zal de buitenkant van de barbecue nooit heet worden. De dubbele buitenwand ventileert en isoleert koude lucht waardoor de LotusGrill altijd op te pakken en te verplaatsen is. De speciale kolenhouder met interne deksel voorkomt dat er vet van het eten op het houtskool kan komen. U heeft dus geen last van de rookontwikkeling die hier normaliter door ontstaat.

Met zoveel pluspunten en het strakke design is het niet gek dat de LotusGrill in 2012 is onderscheiden met de Gouden innovatie award door het barbecue magazine Food & Fire!

  • 273.00 229.00