Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Medisana

Medisana Medisana is inmiddels al 30 jaar één van de toonaangevende gezondheisspecialisten in Nederland. De Medisana producten staan bekend als vooruitstrevende thuistherapie- en gezondheidsproducten voor elk gezinslid. Om de veeleisende doelen te bereiken, vertrouwen ze op een professioneel team dat zich kenmerkt door veel ervaring, internationaliteit, creativiteit en motivatie. Wij bieden je op...lees meer deze pagina de beste en meest populaire Medisana producten die we speciaal voor je geselecteerd hebben. Deze handige producten komen in elk huishouden van pas! inklappen

Medisana Weegschaal - BS440

89.95 72.04

Wat is het precies?

De BS440 weegschaal van Medisana is niet zomaar een weegschaal. Naast het wegen van je lichaamsgewicht kun je met deze weegschaal onder andere je lichaamsvet en spiermassa meten. 

De weegschaal heeft een moderne uitstraling en een goed leesbaar LCD-scherm. Het scherm geeft de resultaten weer, maar je kunt er ook voor kiezen om ze via bluetooth over te zetten naar de VitaDock App voor iOS en Android en vervolgens naar VitaDock Online.
 

Specificaties

Productnummer 150760
Hoogte 2,5 cm
Breedte 32 cm
Lengte 32 cm
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Medisana Weegschaal - BS440. Schrijf een review, of bekijk alle reviews