Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Medisana

Medisana Medisana is inmiddels al 30 jaar één van de toonaangevende gezondheisspecialisten in Nederland. De Medisana producten staan bekend als vooruitstrevende thuistherapie- en gezondheidsproducten voor elk gezinslid. Om de veeleisende doelen te bereiken, vertrouwen ze op een professioneel team dat zich kenmerkt door veel ervaring, internationaliteit, creativiteit en motivatie. Wij bieden je op...lees meer deze pagina de beste en meest populaire Medisana producten die we speciaal voor je geselecteerd hebben. Deze handige producten komen in elk huishouden van pas! inklappen

Medisana ViFit Activity Tracker

49.95 41.39

Wat is het precies?

Met de ViFit Activity Tracker van Medisana blijf je in beweging en houd je je dagelijkse activiteit bij! Of dit nu wandelen, hardlopen of slapen is: de ViFit Activity Tracker meet het! De activiteitstracker telt niet alleen iedere stap die je zet, iedere calorie die je verbrand en de activiteit tijdens je slaap, maar registreert ook of je het beoogde doel hebt bereikt.

De ViFit bevestig je onder je kleding en is dus niet alleen een goede monitor, maar motiveert je ook om de trap te nemen in plaats van de lift te pakken! Tijdens het slapen kun je de tracker door  middel van de meegeleverde polsband om je pols doen.

Benieuwd naar de resultaten? Via de meegeleverde USB-kabel sluit je de ViFit eenvoudig aan op je laptop of computer. Met de online software VitaDock of de VitaDock app kun je vervolgens je gegevens (van de afgelopen 15 dagen) bekijken en analyseren voor een gezonde levensstijl! 

Specificaties

Productnummer 147278
Hoogte 5,8 cm
Breedte 1,5 cm
Lengte 2,1 cm
Inclusief Oplaadbare lithium-ion batterij
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Medisana ViFit Activity Tracker. Schrijf een review, of bekijk alle reviews