Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Medisana

Medisana Medisana is inmiddels al 30 jaar één van de toonaangevende gezondheisspecialisten in Nederland. De Medisana producten staan bekend als vooruitstrevende thuistherapie- en gezondheidsproducten voor elk gezinslid. Om de veeleisende doelen te bereiken, vertrouwen ze op een professioneel team dat zich kenmerkt door veel ervaring, internationaliteit, creativiteit en motivatie. Wij bieden je op...lees meer deze pagina de beste en meest populaire Medisana producten die we speciaal voor je geselecteerd hebben. Deze handige producten komen in elk huishouden van pas! inklappen

Medisana Shiatsu Massagekussen - MC822

199.95 149.00

Wat is het precies?

Wel eens last van vastzittende spieren en/of een gespannen gevoel in je spieren? Met dit Shiatsu massagekussen van Medisana kom je heerlijk tot rust! Je kunt kiezen voor een massage van je onderug, bovenrug of totale rug.. net waar jij behoefte aan hebt! Daarnaast bevordert de optionele warmtefunctie de doorbloeding die het spierherstel versnelt en de afvalstoffen uit het lichaam verdrijft. 

Voor een optimaal herstel van je lichaam beschikt het massagekussen ook over vibratiemassage in het zitkussen en een in hoogte verstelbare nekmassage. Vanaf nu hoef je niet meer de deur of een ander te vragen voor een massage.. met dit Shiatsu massagkussen kan het vanuit je luie stoel!

Eigenschappen: 

- 3 massagesoorten in het ruggedeelte: Shiatsu-, rol- en puntmassage
- 3 massagezones selecteerbaar: boven-, onder- of totale rug 
- Aparte vibratiemassage in het zitvlak met 3 intensiteitsniveau's
- Aparte, in hoogte verstelbare nekmassage
- Schakelbare roodlicht- en warmtefunctie
- Automatische uitschakeling na 15 minuten
- Afneembaar en wasbaar nekgedeelte

Specificaties

Productnummer 147281
Diepte 9 cm
Hoogte 118 cm
Breedte 40 cm
Gewicht 6,5 kg
Kleur Zwart
Vermogen 40 W
Voeding 220-240 V/50-60 Hz

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Medisana Shiatsu Massagekussen - MC822. Schrijf een review, of bekijk alle reviews