Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Medisana

Medisana Medisana is inmiddels al 30 jaar één van de toonaangevende gezondheisspecialisten in Nederland. De Medisana producten staan bekend als vooruitstrevende thuistherapie- en gezondheidsproducten voor elk gezinslid. Om de veeleisende doelen te bereiken, vertrouwen ze op een professioneel team dat zich kenmerkt door veel ervaring, internationaliteit, creativiteit en motivatie. Wij bieden je op...lees meer deze pagina de beste en meest populaire Medisana producten die we speciaal voor je geselecteerd hebben. Deze handige producten komen in elk huishouden van pas! inklappen

Medisana PowerRoll

99.90

Wat is het precies?

De PowerRoll van Medisana is een massageroller en ideaal voor spierhersteltrainingen, krachttrainingen, stabilisatieverbetering en regeneratie van de spieren. De PowerRoll helpt om spanningen te voorkomen en het spierweefsel sneller te laten herstellen. 
 
Dankzij de vier ingebouwde vibratie-niveaus kun je niet alleen de spieren aan het oppervlak stimuleren, maar ook de dieper gelegen spieren bereiken. Op de meegeleverde trainings-DVD vind je instructies en tips voor verschillende oefeningen, gegroepeerd per spiergroep voor een goede work-out! Wanneer de twee geïntegreerde lithium-Ion accu's zijn opgeladen, kun je tot 180 minuten trainen. 


 

Specificaties

Productnummer 150763
Hoogte 31 cm
Lengte 51 cm
Inclusief Trainings-DVD, trainingsschema en netadapter
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Medisana PowerRoll. Schrijf een review, of bekijk alle reviews