Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Medisana

Medisana Medisana is inmiddels al 30 jaar één van de toonaangevende gezondheisspecialisten in Nederland. De Medisana producten staan bekend als vooruitstrevende thuistherapie- en gezondheidsproducten voor elk gezinslid. Om de veeleisende doelen te bereiken, vertrouwen ze op een professioneel team dat zich kenmerkt door veel ervaring, internationaliteit, creativiteit en motivatie. Wij bieden je op...lees meer deze pagina de beste en meest populaire Medisana producten die we speciaal voor je geselecteerd hebben. Deze handige producten komen in elk huishouden van pas! inklappen

Medisana Infraroodlamp - IR885

69.95 47.92

Wat is het precies?

De IR885 infraroodlamp van Medisana stimuleert de bloedcirculatie en werkt daardoor ontspannend voor de spieren. De lamp heeft een aanpasbare hoek van 35 graden, zodat je de warmte gelijkmatig over het te behandelen gedeelte kunt verdelen. Dankzij het warme licht neemt de spanning in je spieren af en kun je na een lange dag tot rust komen. 

Daarnaast is de IR885 voorzien van een interne ventilator die tijdens de behandeling voor wat verkoeling zorgt. De timer is instelbaar tot 15 minuten, waarna hij automatisch uitschakelt. 
 

Specificaties

Productnummer 150762
Hoogte 30 cm
Breedte 19 cm
Lengte 20 cm
Kleur Wit

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Medisana Infraroodlamp - IR885. Schrijf een review, of bekijk alle reviews