Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Medisana

Medisana Medisana is inmiddels al 30 jaar één van de toonaangevende gezondheisspecialisten in Nederland. De Medisana producten staan bekend als vooruitstrevende thuistherapie- en gezondheidsproducten voor elk gezinslid. Om de veeleisende doelen te bereiken, vertrouwen ze op een professioneel team dat zich kenmerkt door veel ervaring, internationaliteit, creativiteit en motivatie. Wij bieden je op...lees meer deze pagina de beste en meest populaire Medisana producten die we speciaal voor je geselecteerd hebben. Deze handige producten komen in elk huishouden van pas! inklappen

Medisana Bodycheck Weegschaal - BS470

69.95 32.99

Wat is het precies?

De BS470 weegschaal van Medisana heeft een strak ontwerp en meet het lichaamsgewicht, lichaamsvet, lichaamsvocht en de spier- en botmassa. Daarnaast stelt hij ook de BMI-waarde vast. Een complete weegschaal mét bodycheck en maar liefst tien geheugenplaatsen. 

De weegschaal heeft een moderne, blauwe LED-randverlichting en een goed leesbaar LCD-scherm. De elektroden aan de bovenkant van de BS470 zijn van roestvrij staal en de sensoren zorgen voor exacte meetresultaten. Daarbij heb je de keuze om de gemeten waardes te wisselen tussen kg, lb en st. 

De BS470 schakelt in bij het opstappen en schakelt na achte seconden automatisch weer uit. 
 

Specificaties

Productnummer 150761
Hoogte 2,5 cm
Diameter 34 cm
Kleur Wit
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Medisana Bodycheck Weegschaal - BS470. Schrijf een review, of bekijk alle reviews