Verberg

Meer afbeeldingen

Magneet Kubus Puzzel - iQube - Nano Balls

34.95 26.95

Wat is het precies?

Verveelt u zich snel en heeft u de meeste spelletjes al snel uitgespeeld? Bent u een ware spelletjes fanaat en probeert u elk spel uit? De magneet kubus puzzel wordt dan één van uw favorieten. Dit spel bevat 216 krachtige magneetkogeltjes en het is aan u de taak om hier de mooiste creaties mee te maken. Het is vooral ook een uitdagend spel en een goede tijdsbesteding. Elke magneet heeft een noord en een zuid polariteit waardoor er veel verschillende vormen en patronen kunnen worden gecreëerd. We waarschuwen alvast vantevoren: dit spel kan verslavend zijn, want als u er eenmaal aan begint, blijft u ermee bezig!

Specificaties

Productnummer 22860
Diameter 4,7mm per stuk.
Geschikt voor kinderen ouder dan 12 jaar.
Materiaal allerbeste kwaliteit neodymium

Wat vind je ervan?

28/11 2011
marian / nijmegen
even een handigheid in hebben,zeer leuk om te doen,wil je er meer mee doen,koop je af en toe er een bij,of een tip voor feestdagen,altijd leuk om te krijgen,zeker als je er verschillende kleuren in kan krijgen,je kunt er oneindig veel mee doen
13/8 2011
Hanneke / Oegstgeest
groot succes aan tafel met de kleinkinderen. Je zou er wel 2 doosjes van moeten hebben voor ruzie te voorkomen. Het is enig en zeker leuk cadeau om voor verjaardagen te geven. Nogmaals,, geweldig.
5/3 2011
Monique / Bussum
Gestopt met roken na 20 jaar, ging dus (vr-)eten. Geweldig om je handen mee bezig te houden zodat je niet naar snoep of chips grijpt. Verslavend maar niet ongezond.
24/1 2011
Bo / Epe
ik heb net die nano balls besteld. grappig als je je verveeld je kunt er dan mee klooien grtz bo
7/5 2010
Alexander / Noord-Holland
Een ware speeltjes fanaat als ik ben moest ik dit gewoon even uitproberen. En het was de gok waard. Uren maar dan ook uren kan je er mee rommelen. Het is een speels puzzeltje waar je miljoenen verschillende dingen mee kan maken. Tip, niet te gebruiken in de trein. (magnetisch puzzeltje en treinen werken niet samen) Vraagt toch wel wat geduld en doorzettingsvermogen.
Schrijf een review, of bekijk alle 5 reviews