Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Magisso

Magisso Magisso is een innovatief Fins merk dat oplossingen biedt voor alledaagse problemen in de keuken en het huishouden. Het merk maakt producten die uniek zijn en functioneel met een prachtig design. Bovendien zijn de producten van Magisso uiterst gebruiksvriendelijk. Het eenvoudige, maar slimme design van producten als handige vaatdoekhouders, snijplanken of keukengerei maakt Magisso een merk dat onmisbaar...lees meer is in ieder huishouden. inklappen

Magisso Theekop Mok 250 ml - Groen

19.95

Wat is het precies?

Geniet nu eenvoudig van een perfect kopje verse thee met de Magisso theekop. De ontwerpers Laura Bougdanos en Vesa Jääskö hebben ervoor gezorgd dat losse thee snel en gemakkelijk te gebruiken is met deze theekop met driehoekige onderzijde.

Strooi wat verse thee in het filter aan de zijkant van de mok en giet heet water in het kopje totdat de thee onder water staat. Zodra uw thee de gewenste sterkte heeft kantelt u het kopje op de andere zijde. Mocht u de thee toch nog iets sterker willen, dan kantelt u simpelweg het kopje weer op de andere zijde. De losse thee laat u in het filter zitten en verspreidt een subtiele geur tijdens het drinken van uw perfect gezette kopje thee. Het kopje ligt door de vorm lekker in de hand en maakt een relaxt avondje op de bank nog comfortabeler.

Dit handige theekopje is stapelbaar, gemaakt van hoogwaardige kunststof en kan na gebruik gewoon in de vaatwasser gereinigd worden.

Specificaties

Productnummer 113327
Hoogte 6 cm
Breedte 35 cm
Lengte 26 cm
Diameter 12 cm
Kleur Groen
Materiaal Kunststof
Vaatwasserbestendig Nee
Vorm Rond

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Magisso Theekop Mok 250 ml - Groen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews