Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Magisso

Magisso Magisso is een innovatief Fins merk dat oplossingen biedt voor alledaagse problemen in de keuken en het huishouden. Het merk maakt producten die uniek zijn en functioneel met een prachtig design. Bovendien zijn de producten van Magisso uiterst gebruiksvriendelijk. Het eenvoudige, maar slimme design van producten als handige vaatdoekhouders, snijplanken of keukengerei maakt Magisso een merk dat onmisbaar...lees meer is in ieder huishouden. inklappen

Magisso Cakserver Taartschep - Zwart

12.50

Wat is het precies?

Met de Magisso cakeserver haalt u iets moois en zeer praktisch is huis. De cakeserver, ontworpen door Magisso designer Maria Kivyärvi, heeft de Red dot Design Award 2010 gewonnen in de categorie product-design. 

De Magisso cakseserver, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof is gebaseerd op functionaliteit, duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Met deze innovatieve taart- en cakeserver is het snijden en serveren van veel taart of cake makkelijker dan ooit. Schuif de cakeserver van boven naar beneden in de taart of cake, knijp licht, til hem al knijpend omhoog en breng de Magisso cakeserver naar het bordje, zet de taart neer en haal de cakeserver omhoog, voila!

 

Specificaties

Productnummer 50070
Breedte 5 cm
Lengte 25,5 cm
Designer Maria Kivijärvi
Geschikt voor Vrijwel elke taart en cake
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Magisso Cakserver Taartschep - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews