Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies You Complete Me Puzzelkaart - Mintgroen

9.95

Wat is het precies?

Puzzel een gebroken hart weer in elkaar met deze mintkleurige 'You Complete Me puzzelkaart' van Luckies! Dit cadeau is zeer romantisch en overtreft gemakkelijk de traditionele kaart in creativiteit en bedachtzaamheid. Als gever van de kaart puzzel je eerst de kaart in elkaar. Je draait hem om en schrijft een speciaal bericht voor je geliefde op de achterkant. Als het hartverwarmende bericht eenmaal is neergepend breek je de puzzel af en stopt hem terug in de doos om hem vervolgens te geven aan je liefje.

Specificaties

Productnummer 128399
Kleur Groen
Materiaal Hout
Serie You Complete Me

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Luckies You Complete Me Puzzelkaart - Mintgroen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews