Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Wereldkaart Scratch Map met Krijtpen - Zwart

29.95

Wat is het precies?

Pas op! Voor je het weet hangt jouw huis en het huis van je vrienden vol met de wereldkaarten van Luckies, want wát zijn ze leuk! Op deze bruine wereldkaart kan je de door jou bezochte landen uitlichten door ze met een krijtpen een vinkje, een hartje of kruisje te geven. Al jouw avonturen komen zo dus in één overzicht aan de muur samen. Op deze manier creëer je een geheel gepersonaliseerde wereldkaart met een duidelijk overzicht van de landen en steden die je al bezocht hebt en die je nog wilt gaan bezoeken.

Een leuk cadeau voor een elke reis liefhebber! Of natuurlijk gewoon voor jezelf... 

Specificaties

Productnummer 177869
Breedte 59,4 cm
Lengte 82,5 cm
Inclusief Chalk pen
Kleur Zwart
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Luckies Wereldkaart Scratch Map met Krijtpen - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews