Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Wereldkaart Scratch Map Hello - Wit/Groen

29.95

Wat is het precies?

Pas op! Voor je het weet hangt jouw huis en het huis van je vrienden vol met de wereldkaarten van Luckies, want wát zijn ze leuk! Kras de gebieden weg die jij hebt bezocht en leer meteen de taal van die plek. Bij elk land staat namelijk het woord 'hallo' in de taal van dat land. Op deze manier creëer je een geheel gepersonaliseerde wereldkaart met een duidelijk overzicht van de steden die je al bezocht hebt en die je nog wilt gaan bezoeken. Daarnaast steek je er ook nog wat van op.

Een leuk cadeau voor een elke reis liefhebber! Of natuurlijk gewoon voor jezelf... 

Specificaties

Productnummer 177870
Breedte 59,4 cm
Lengte 82,5 cm
Kleur Groen
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

17/10 2016
U / -
Ik vind de luckies wereldkaarten allemaal zo leuk! Met de wereldkaart denken we vaak terug aan de landen die we bezocht hebben. Ook kijken we ook op de kaart bij het plannen van een nieuwe reis!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews