Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Wereldkaart - Prikbord

41.25 29.95

Wat is het precies?

Ben jij ook zo verslaafd aan reizen? Dit prikbord van Luckies is een echte musthave voor de wereldreiziger. Het prikbord brengt de wereld in kaart en door middel van punaises kun je duidelijk maken waar je geweest bent. Dit kun je op diverse manieren doen: door een typerende ansichtkaart van het betreffende land erop te prikken, door een leuke foto van de betreffende vakantie erop te prikken of door een aandenken erop te prikken, zoals een festival-, trein- of toegangskaartje.

Het is een super leuke manier om aan iedereen te laten zien waar op de wereld jij bent geweest. Maar het is ook erg leuk voor jezelf, want elke keer als je naar de kaart kijkt, zul je herinnerd worden aan al die fantastische reizen die je hebt gemaakt. The world is yours!

Ben je nog niet op zoveel plekken in de wereld geweest? Je kunt het prikbord ook gebruiken als een soort bucketlist, waarmee je jezelf herinnert aan de reizen die je in je leven nog wilt maken.

Specificaties

Productnummer 80293
Breedte 46,5 cm
Lengte 100 cm
Exclusief Prikbord prikkers
Geschikt voor Bevestiging aan de muur
Kleur Bruin
Materiaal Kurk

Wat vind je ervan?

21/11 2012
kim / Brussel
ziet er super uit, een echt hebbeding, ik bestel het meteen!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews