Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Tablet Hoes - Undercover

22.95

Wat is het precies?

Het is niet wat het lijkt. Dit is geen doodnormale envelop, maar een undercover tablethoes van Luckies! Door de perfecte illusie zal niemand deze ‘envelop’ stelen, waardoor deze tabletcase nog eens extra veiligheid biedt. De binnenkant van de hoes is zeer goed gevuld, zodat de tablet niet beschadigd raakt. Daarnaast zit er een regelbaar systeem in, waarmee elke tablet van 8 tot 17 inch vastgezet kan worden.

De buitenkant van de undercover tablethoes is gemaakt van hightech materiaal dat zowel water- als scheurbestendig is. Om de illusie van een echte envelop compleet te maken, kun je gewoon op de buitenkant van deze undercover hoes schrijven. Hierdoor geef je je hoes een persoonlijke twist en is hij uniek. Je tablet kun je dus uit duizenden herkennen. 

Specificaties

Productnummer 69143
Breedte 20,5 cm
Lengte 27 cm
Aantal 1
Kleur Geel

Wat vind je ervan?

29/7 2012
stijn / thuis
Dit is egt zon vette hoes voor je tablet en hij is ook erg stevig xxx
15/4 2012
Wouter / Westland
Echt kicken deze hoes, iedereen denkt dat het een enveloppe is. Echt een aanrader voor iedereen.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews