Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Smartphone Projector - Koper

29.95

Wat is het precies?

Zet jouw smartphone in deze retro projector met koperen detail en de speciale lens vergroot het beeld x 10 op de muur! Zo verander je jouw kamer in een handomdraai in een eigen thuisbioscoop. 

Dus zak lekker onderuit op de bank, relax en maak een lekkere bak popcorn... Want vanaf nu kijk je geen YouTube filmpjes, series, films of uitzending gemist meer op een mini-scherm. Want ook al worden de schermen van smartphones steeds groter, zo groot als deze smartphone projector van Luckies het beeld maakt, worden ze nooit!

Hoe werkt de smartphone projector? In het uitklapbare vakje van de projector plaats je jouw smartphone. De siliconen ondergrond in dit vakje zorgt ervoor dat jouw smartphone stabiel blijft staan. De lens kan handmatig worden aangepast zodat deze op de goede manier vergroot. De doos is tevens zo ontworpen dat niet alleen het beeld vergoot wordt, ook het geluid wordt door de akoestiek van de doos versterkt. 

De projector is gemaakt van karton en glas en is gemakkelijk in elkaar te vouwen. Ideaal voor in een koffer of backpack tijdens het reizen.

Specificaties

Productnummer 159886
Diepte 18,5 cm
Hoogte 19,5 cm
Breedte 18 cm
Kleur Bruin
Materiaal Karton

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Luckies Smartphone Projector - Koper. Schrijf een review, of bekijk alle reviews