Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Scratch Map Travelogue Reisdagboek

24.95 23.95

Wat is het precies?

Een vakantie kan soms behoorlijk indrukwekkend zijn. Ook al denk je dat je alles kunt onthouden, vaak zijn er toch dingen die je vergeet. Het Travelogue reisdagboek van Luckies helpt je om al je herinneringen te onthouden! Op de 64 pagina's kun je al je avonturen beschrijven, je gemaakte reizen in kaart brengen en foto's plakken. Bovendien beschikt de Travelogue over acht miniatuur scratch maps, zodat je weg kunt krassen waar je geweest bent. Zo wordt het dagboek een mooie weergave van al jouw reizen.

De Travelogue is een gids voor al je reisverhalen en daarom bijzonder waardevol. Bewaar 'm daarom goed en laat het boek je vergezellen tijdens elke reis. Het ultieme cadeau voor de echte reisliefhebber!
 

Specificaties

Productnummer 82912
Hoogte 59,4 cm
Breedte 82,5 cm
Kleur Bruin
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

28/7 2014
joana / Amsterdam
Ontzettend leuk kado voor de echte reisliefhebber, en het maakt het bijhouden van een verslag een stuk makkelijker/leuker!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews