Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Lunchzak 25 cm - Papier

16.95

Wat is het precies?

Een lekkere en gezonde lunch voor op school of op het werk wil iedereen wel. Maar het probleem is dat lang niet iedereen over de mogelijkheid beschikt om die lunch vers en gekoeld te houden. Luckies biedt met de papieren lunchzak dé uitkomst. De zak is aan de binnenkant voorzien van isolerend materiaal, zodat je eten en drinken zeker tot lunchtijd op temperatuur blijft. De zak is bovendien ook nog uitgerust met een magnetische sluiting, zodat alles netjes in de zak blijft zitten. 

Voortaan kun je dus lekker gaan experimenteren met je lunch en hoef je niet meer bezorgd te zijn dat je een plakkerige boterham hoeft te eten of warm water aan het drinken bent. Bovendien denk je door deze zak ook nog eens aan het milieu, want je hoeft niet elke dag weer een nieuw plastic zakje te pakken. 

Specificaties

Productnummer 72768
Hoogte 25 cm
Breedte 19 cm
Kleur Bruin
Materiaal Tyvek

Wat vind je ervan?

23/1 2014
Morgane / maldegem
Heel handig om mee te nemen naar school en werk!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews