Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Laptop Hoes- Undercover

24.50 23.50

Wat is het precies?

Het is niet wat het lijkt. Dit is geen doodnormale envelop, maar een undercover laptophoes van Luckies! Door de perfecte illusie zal niemand deze ‘envelop’ stelen, waardoor deze laptopcase nog eens extra veiligheid biedt. De binnenkant van de hoes is zeer goed gevuld, zodat de laptop niet beschadigd raakt. Daarnaast zit er een regelbaar systeem in, waarmee elke laptop van 8 tot 17 inch vastgezet kan worden.

De buitenkant van de undercover laptophoes is gemaakt van hightech materiaal dat zowel water- als scheurbestendig is. Om de illusie van een echte envelop compleet te maken, kun je gewoon op de buitenkant van deze undercover hoes schrijven. Hierdoor geef je je hoes een persoonlijke twist en is hij uniek. Je laptop kun je dus uit duizenden herkennen. 

Specificaties

Productnummer 24116
Hoogte 4 cm
Breedte 29 cm
Lengte 39,2 cm
Geschikt voor Laptops van 8 tot 17 inch
Kleur Bruin

Wat vind je ervan?

14/9 2016
Christian / Den Haag
Erg tevreden met deze hoes. Erg origineel zeker een aanrader
27/1 2013
pleun / veghel
deze is echt heel vet! krijg er heel veel leuke reacties op! is eens een keer wat anders!
23/3 2012
Paul / -
Ziet er goed uit, goede kwaliteit. Maar ondanks dat mijn alu Apple 17' MBP er wel in past kan de sleeve niet goed afgesloten worden (flap is te kort).
13/4 2010
tom / veldhoven
echt een gewelldig ding iedereen trapte er in ze dachten dat het een echte envloppe was!
Schrijf een review, of bekijk alle 4 reviews