Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Kras Wereldkaart Scratch Map - USA Reiseditie

19.95

Wat is het precies?

Ben jij een echte wereldreiziger en ben je van plan af te reizen naar de USA? Dan is deze Scratch Map kras wereldkaart iets voor jou!

De kras wereldkaart wordt in hoge kwaliteit geleverd met een sterke gekleurde toplaag. Waarom? Omdat je met een hele landkaart start die je in huis aan de koelkast, de deur of gewoon de muur kunt hangen. Vervolgens begin je met het wegkrassen van alle landen waar je al eens bent geweest. Denk hierbij aan de manier waarop je een kraslot/kaart open krast met bijvoorbeeld een euro muntstuk.

De staten waar je bent geweest zullen vervolgens in een andere kleur worden getoond, voorzien van geografische details. Op deze manier creëer je een eigen geheel gepersonaliseerde kaart met een duidelijk overzicht van welke plekken in de USA je al hebt bezocht en welke je nog moet gaan bezoeken. Het leuke van deze reiseditie is dat de kaart kleiner van formaat is, waardoor je deze heel makkelijk mee kunt nemen onderweg. 

Specificaties

Productnummer 103477
Breedte 29,7 cm
Lengte 42 cm
Kleur multi
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Luckies Kras Wereldkaart Scratch Map - USA Reiseditie. Schrijf een review, of bekijk alle reviews