Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Kras Wereldkaart Scratch Map - USA

24.95 19.95

Wat is het precies?

Ben jij een echte reiziger en ben je altijd te vinden in de USA? Dan is deze kras wereldkaart van Luckies echt iets voor jou! 

Je start met een landkaart met een subtiel design van de Amerikaanse vlag. Deze landkaart hang je eenvoudig aan de koelkast, aan de deur of gewoon aan de muur. Vervolgens begin je met het wegkrassen van alle staten waar je al eens geweest bent. Denk hierbij aan de manier waarop je een kraslot openkrast met een muntstuk.

De staten waar je geweest bent, krijgen een andere kleur en worden voorzien van geografische details. Op deze manier creëer je een geheel gepersonaliseerde wereldkaart met een duidelijk overzicht van de staten die je al bezocht hebt en de staten die je in de toekomst graag zou willen bezoeken! 

Specificaties

Productnummer 86387
Hoogte 59 cm
Breedte 84 cm
Kleur multi
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Luckies Kras Wereldkaart Scratch Map - USA. Schrijf een review, of bekijk alle reviews