Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Kras Wereldkaart Scratch Map - Original Reiseditie

19.00 14.95

Wat is het precies?

Ben jij een echte wereldreiziger? Dan is deze Scratch Map wereldkaart echt iets voor jou!

Je start met een geheel gouden landkaart die je in huis aan de koelkast, de deur of gewoon aan de muur kunt hangen. Vervolgens begin je met het wegkrassen van alle landen waar je al eens geweest bent. Denk hierbij aan de manier waarop je met een muntstuk een kraslot open krast.

De weggekraste landen worden in een andere kleur getoond, voorzien van geografische details. Op deze manier creëer je een geheel gepersonaliseerde wereldkaart met een duidelijk overzicht van de landen die je al bezocht hebt en welke je nog wilt gaan bezoeken. Het leuke van deze reiseditie is dat deze minder groot is, waardoor je 'm ook makkelijk mee kunt nemen tijdens je reis.

Specificaties

Productnummer 72770
Breedte 29,7 cm
Lengte 42 cm
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

4/12 2013
Hendrik / Midden Nederland
Ik heb deze kaart gekocht voor een wereldreiziger, het is morgen Sinterklaas en dat wilde hij graag hebben.... echt leuk dat je het alleen via internet kan bestellen. Tip aan Esther: doe er zelf een leuke lijst omheen!
13/1 2013
Esther / Noord-Brabant
Deze kaart is echt een goede koop. Het is een mooi formaat, niet te klein en niet te groot. Het idee van deze kaart sprak mij erg aan: het is iets wat heel je leven mee kan en blijvend is! Tip: Doe er een mooie lijst omheen!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews