Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Kras Wereldkaart Scratch Map - Ocean Editie

29.95

Wat is het precies?

Ben jij een echte wereldreiziger? Dan is deze Scratch Map wereldkaart echt iets voor jou! Je start met een grijze wereldkaart die je aan de koelkast, deur of gewoon aan de muur kunt hangen. Vervolgens begin je met het wegkrassen van de landen waar je al eens geweest bent. Denk hierbij aan de manier waarop je een kraslot open krast.
 
De landen waar je geweest bent, worden in een andere kleur getoond. De Ocean editie is gedrukt op doorzichtig materiaal, waardoor het lijkt alsof het water stroomt. Het toont diepte en verschillende lagen in de zee, maar ook bekende golven en zeevlaggen met hun betekenis zijn in de kaart verwerkt. Een leuk cadeau voor een echte reisliefhebber!
 

Specificaties

Productnummer 142740
Hoogte 59,4 cm
Breedte 82,5 cm
Kleur Blauw
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Luckies Kras Wereldkaart Scratch Map - Ocean Editie. Schrijf een review, of bekijk alle reviews