Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Kras Wereldkaart Scratch Map - Deluxe Reiseditie

24.95 21.95

Wat is het precies?

Bent jij een echte wereldreiziger? Dan is deze Scratch Map wereldkaart echt iets voor jou!

De kras wereldkaart wordt in hoge kwaliteit geleverd met een gouden toplaag. Waarom? Omdat je met een geheel gouden landkaart start die je in huis aan de koelkast, de deur of gewoon aan de muur kunt hangen. Vervolgens begin je met het wegkrassen van alle landen waar je al eens bent geweest. Denk hierbij aan de manier waarop je een kraslot/kaart open krast met bijvoorbeeld een euro muntstuk.

De landen waar je geweest bent zullen vervolgens in een andere kleur worden getoond, voorzien van geografische details. Op deze manier creëer je een geheel gepersonaliseerde wereldkaart met een duidelijk overzicht van de landen die je al bezocht hebt en welke je nog wilt gaan bezoeken. Het leuke van deze reiseditie is dat deze minder groot is, waardoor je deze ook mee kunt nemen tijdens je reis. 
 

 

Specificaties

Productnummer 120603
Hoogte 1 cm
Breedte 29,7 cm
Lengte 42 cm
Kleur Goud
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

29/11 2016
Ad / -
Ik vind deze kaart toch iets specialer dan de normale versie. Voor die paar euro extra heb je der veel meer plezier van. Ik raad dus de deluxe reiseditie aan.
4/1 2015
K / -
Leuk om cadeau te geven
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews