Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Kras Wereldkaart Scratch Map - Deluxe Editie

29.95

Wat is het precies?

Ben jij een echte wereldreiziger? Dan is deze Scratch Map Deluxe Edition echt iets voor jou!

De kras wereldkaart wordt in hoge kwaliteit geleverd met een gouden toplaag. Waarom? Omdat je met een geheel gouden landkaart start die je in huis aan de koelkast, de deur of gewoon de muur kunt hangen. Vervolgens begin je met het wegkrassen van alle landen waar je al eens bent geweest. Denk hierbij aan de manier waarop je een kraslot/kaart open krast met bijvoorbeeld een euro muntstuk. 

Onder de kraslaag onthult zich een kleurrijke kaart, waardoor de kaart helemaal gepersonaliseerd is. De kaart is een prachtige weergave van al jouw reizen. De Scratch Map Deluxe is een uitgebreide versie van de originele Scratch Map. De Scratch Map is groter, met toegevoegde eilanden en steden, meer ingewikkelde details, meer grafische details en statistieken. De kaart heeft een luxe uitstraling dankzij de zwarte achtergrond en het koperfolie. Dit geeft de kaart een chique uitstraling, waardoor deze ook nog eens een echte eyecatcher aan de wand is. De Scratch Map is een super luxe versie. Het papier is van hoge kwaliteit. De gedetailleerde afwerking maakt de Scratch Map extra leuk... reizen is nog nooit zo leuk geweest!

De Scratch Map wordt geleverd in een stijlvolle en handige koker, waardoor deze ook erg leuk is om cadeau te geven. Daarnaast maakt dit de kaart geschikt om op te sturen. 

Specificaties

Productnummer 105442
Hoogte 59,4 cm
Breedte 82,5 cm
Kleur Goud
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

16/12 2013
lieve / hoevenen
tof en een origineel cadeau! eindelijk een goede rede om iemand mee te krijgen om de wereld rond te reizen.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews